FacebookTwitterYoutube

1.OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

OCHRANA OSOBNÍCH DAT Společnost EFH Store, s. r. o. uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu s nařízením EU 2016/679 o ochraně dat (GDPR) a se zákonem o ochraně osobních údajů č. 18/2018 Z.z. JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE OD VÁS SHROMAŽĎUJEME? Abychom věděli správně určit Vaše přání a potřeby a následně je i korektně plnit, potřebujeme od Vás v některých případech Vaše osobní údaje. Shromážděné údaje jsou následně použity na podporu zákaznického vztahu mezi Vámi a naší společností EFH Store, s.r.o .. Základním předpokladem pro získání jakýchkoliv informací je Vaše vyjádření souhlasu se zpracováním osobních údajů.

Údaje sbíráme od svých klientů více způsoby – při registraci nebo při objednávce. Jde hlavně o jméno a příjmení zákazníka, fakturační a dodací adresa, telefonní a e-mailový kontakt. Při každém kroku se společnost EFH Store, s. r. o. řídí platnou legislativou a všeobecnými obchodními podmínkami. PROČ TYTO ÚDAJE POTŘEBUJEME? Osobní údaje jsou v první řadě využívány na elektronické vyřízení objednávky, realizaci dodávky, zúčtování plateb a s tím související komunikaci s Vámi. Dále pro marketingové účely EFH Store, s.r.o. a k tvorbě rozličných statistik, které jsou však využívány pouze pro interní účely. Společnost EFH Store, s.r.o. se zároveň zavazuje, že Vaše osobní údaje nebudou vydány třetím stranám s výjimkou subdodavatelů a zprostředkovatelů, i to jen ty údaje, které jsou nezbytné pro úspěšné zrealizování objednávky a její dodávky. JAK MOHU ZMĚNIT, AKTUALIZOVAT NEBO ODSTRANIT SVÉ OSOBNÍ ÚDAJE? Zákazníci mohou své osobní údaje kdykoliv změnit nebo aktualizovat po přihlášení se do svého účtu nebo na základě písemné žádosti na e-mail info@dessue.com Zároveň, na písemnou žádost zákazníka budou osobní údaje z databáze vymazány a společnost EFH Store, s.r.o. je nebude dále zpracovávat.   Pokud si nepřejete nadále dostávat newsletter od DESSUE.com, odběr novinek můžete zrušit kliknutím na „odhlášení“ v dolní části newsletteru. Společnost EFH Store, s.r.o. si za provedenou akci neúčtuje žádný poplatek. CO JSOU COOKIES A JAK JE VYUŽÍVÁME? Cookie je malý textový soubor, který se přenáší z webové stránky a uloží se ve Vašem počítači nebo ve Vašem mobilním zařízení. Společnost EFH Store, s.r.o. používá cookie soubory (tzv. cookies) s cílem zlepšit a zjednodušit Vaši návštěvu na stránce www.dessue.com. Nepoužíváme je na uložení Vašich osobních informací a ani jejich neposkytujeme třetím stranám.

Na základě cookies získáváme údaje jako je celkový počet zákazníků a také se informujeme, zda jste již naši stránku navštívili. Takto víme, jaké zboží na internetu nakupujete a můžeme Vám nabídnout produkt, který hledáte s akční cenou např. prostřednictvím newsletteru.

Soubory cookies můžete odmítnout nebo případně vymazat. Pokyny, jak to udělat naleznete v sekci „Nápověda“ Vašeho webového prohlížeče.



Košík
Položek v košíku: 0
0 počet
0 kč
Nabízíme doručení do: